Plačilni pogoji

SPLOŠNO

Pri spletni prodaji kot najugodnejši način plačila priporočamo plačilo po predračunu. Na takšen način ne boste imeli dodatnih stroškov kot pri plačilu položnice na svoji banki ali spletni banki. Poleg nižjih stroškov pa lahko prihranite tudi čas, saj je mogoče v tem primeru blago dostaviti direktno iz skupnega skladišča, ker pošiljk ni treba opremljati z odkupnino, ki lahko zamakne dostavo blaga tudi za en dan.

CENE

Pri GigaOutlet.si želimo vsem kupcem ponuditi karseda nizko ceno glede na konkurenco, zato vse cene na spletu veljajo pri plačilu po predračunu, po povzetju ali z gotovino na sedežu podjetja.

PLAČILO PO PREDRAČUNU

Kot rečeno, je plačilo po predračunu najugodnejša možnost plačila za vas. Poleg najnižjih stroškov pa s takšnim plačilom prihranite tudi čas. Veliko blaga na spletni strani se nahaja v skupnih skladiščih. Če je blago plačano po predračunu, lahko vaš izdelek pošljemo direktno iz skupnega skladišča na vaš naslov, brez dodatnih stroškov. V potrditvenem e-poštnem sporočilu boste prejeli obrazec UPN z vsemi podatki, ki jih potrebujete za plačilo po predračunu.

PLAČILO Z ODKUPNINO

Pri plačilu z odkupnino lahko plačate le z gotovino izbrani dostavni službi. Poleg kupnine blaga pa vam bo dostavna služba še zaračunala stroške plačila obrazca UPN po ceniku.

  • Vplačilo z obrazci UPN do vrednosti 98,00 EUR – 1,05 %.
  • Vplačilo z obrazci UPN med vrednostma 98,00 EUR in 501,00 EUR – 1,07 % od vrednosti transakcije.
  • Vplačilo z obrazci UPN nad vrednostjo 501,00 EUR – 5,36 EUR + 0,30 % od vrednosti transakcije.

Če pošiljke ne boste prevzeli in nam jo bo dostavna služba vrnila na naše stroške, vam bomo zaračunali stroške v vrednosti 10,00 EUR.

PLAČILO Z GOTOVINO OB OSEBNEM PREVZEMU

Blago lahko po predhodnem dogovoru prevzamete v naši trgovini na Gregorčičevi 13. Akcijske in spletne cene veljajo le pri plačilu z gotovino.

PLAČILO S KARTICO OB OSEBNEM PREVZEMU

Pri osebnem prevzemu lahko plačilo poravnate tudi z bančno kartico BA/Maestro ali debetnima karticama Maestro in Visa Electron.

PLAČILO NA OBROKE

Plačilo na obroke je mogoče pri osebnemu prevzemu v naši trgovini na Vošnjakova 5, 1000 Ljubljanai Ker vseh prenosnikov ni na zalogi v naši trgovini, je priporočljivo se predhodno dogovoriti glede prevzema in plačila. To lahko storite s klicem na našo telefonsko številko 040 426 026. Postopek je preprost, morate se le oglasiti pri nas in prinesti eno od naslednjih plačilnih kartic:

  • kreditno kartico Visa Electron pri Abanki,
  • kreditno kartico NLB,
  • kartico Diners Club.

Opis in postopki:

- Kreditna kartica Visa Electron pri Abanki: do 12 obrokov. Postopek plačila na obroke je preprost in diskreten. Plačevanje s kartico je preprosto, saj ne potrebujete nobene dodatne dokumentacije. Dovolj je le obročna kartica, s katero opravite plačilo. Po plačilu s kartico prejmete kratko sporočilo SMS na svoj mobilni telefon. Nanj najpozneje v 30 minutah od opravljenega plačila odgovorite s povratnim sporočilom SMS in sami izberete, v koliko obrokih (od 2 do 12) želite poravnati nakup, ne da bi kdorkoli vedel, da plačujete obročno. Za pomoč pri plačevanju s kartico si lahko natisnete priročno zgibanko z bistvenimi informacijami.

Najnižji znesek nakupa, ki ga želite poravnati na obroke, ni določen, najvišji znesek pa je odvisen od vašega razpoložljivega limita na kartici. Več o tem si preberite na spletni strani Abanke.

- Kreditne kartice NLB: MasterCard, Zlati MasterCard, Visa in Karanta. Vse, kar potrebujete, je ena od naštetih kartic in razpoložljiv limit v vrednosti vašega nakupa. Izberete lahko do 24 obrokov. Več o pogojih obrokov banke NLB si preberite na uradni strani NLB Obroki.

- Diners Club: možnost nakupa na kar 24 obrokov. Vse, kar potrebujete, je ena od kartic Diners Club in limit v vrednosti nakupa, nato se lahko oglasite v naši trgovini GigaOutlet.si na Gregorčičevi 13 v Ljubljani.