Nakup na obroke

PLAČILO NA OBROKE

Postopek je preprost, morate se le oglasiti pri nas in prinesti eno od naslednjih plačilnih kartic:

  • kreditno kartico Visa Electron pri Abanki,
  • kreditno kartico NLB,
  • kartico Diners Club.

Opis in postopki:

- Kreditna kartica Visa Electron pri Abanki: do 12 obrokov. Postopek plačila na obroke je preprost in diskreten. Plačevanje s kartico je preprosto, saj ne potrebujete nobene dodatne dokumentacije. Dovolj je le obročna kartica, s katero opravite plačilo. Po plačilu s kartico prejmete kratko sporočilo SMS na svoj mobilni telefon. Nanj najpozneje v 30 minutah od opravljenega plačila odgovorite s povratnim sporočilom SMS in sami izberete, v koliko obrokih (od 2 do 12) želite poravnati nakup, ne da bi kdorkoli vedel, da plačujete obročno. Za pomoč pri plačevanju s kartico si lahko natisnete priročno zgibanko z bistvenimi informacijami.

Najnižji znesek nakupa, ki ga želite poravnati na obroke, ni določen, najvišji znesek pa je odvisen od vašega razpoložljivega limita na kartici. Več o tem si preberite na spletni strani Abanke.

- Kreditne kartice NLB: MasterCard, Zlati MasterCard, Visa in Karanta. Vse, kar potrebujete, je ena od naštetih kartic in razpoložljiv limit v vrednosti vašega nakupa. Izberete lahko do 24 obrokov. Več o pogojih obrokov banke NLB si preberite na uradni strani NLB Obroki.

- Diners Club: možnost nakupa na kar 24 obrokov. Vse, kar potrebujete, je ena od kartic Diners Club in limit v vrednosti nakupa